Mw. drs. A.E. van Antwerpen
Psycholoog - Psychotherapeut

Wie ben ik

Mijn naam is Tiny van Antwerpen; ik ben psycholoog - psychotherapeut. Ik heb klinische- en gezondheidspsychologie gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Vervolgens heb ik de opleiding tot psychotherapeut gevolgd; deze opleiding was breed van opzet (integratief), gericht op behandeling van diverse klachten en problemen. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie, EMDR en pas ik behandelingen toe vanuit een relatief nieuwe therapie : schematherapie. 

Ik heb eerst in verschillende GGZ instellingen gewerkt en daarna in een vrijgevestigde praktijk in samenwerking met meerdere collega psychotherapeuten. In 2012 ben ik gestart met mijn eigen praktijk.  

Voordat ik psychologie ben gaan studeren was ik als verpleegkundige werkzaam in algemene ziekenhuizen; de hartbewaking was mijn specialisatie. Ook heb ik in de wijkverpleging gewerkt en in een gynaecologische praktijk.

Ik ben getrouwd en ik heb volwassen kinderen.

Passaat Psychotherapie | KvK 30261526 | Achillesburg 38 3437HM Nieuwegein | contact@psycholoognieuwegein.nl | Realisatie: Webectief Webdesign Utrecht